Produkt, którego szukasz, nie jest już dostępny. Chodzi o stary model lub model, którego nie można już zamówić u manufacturer
Jesteś duszą poszukiwaczem przygód, a jeśli planujesz długotrwały trekking, taki jak Tour du Mont-Blanc czy GR20, liofilizowany posiłek jest doskonałą alternatywą, aby dobrze się posilić, nie rezygnując z walorów smakowych. Chili con carne od Trek'N'Eat oferuje obfity posiłek, który zadowoli Twoje kubki smakowe! Czerwona fasola, wołowina, a wszystko to wzbogacone kilkoma cebulami: chili con carne od Trek'n'Eat napełni Twój żołądek i pozwoli Ci ruszyć dalej z nową energią! Zasada jest prosta: wystarczy wlać wrzącą wodę bezpośrednio do saszetki do wskazanej linii napełnienia. Delikatnie wymieszaj, zamknij saszetkę i odczekaj około dziesięciu minut przed degustacją.