Po wysiłku twoje ciało potrzebuje białka, aby się zregenerować i wrócić do formy. Batony proteinowe Baouw zostały zaprojektowane, aby wspierać odbudowę mięśni, jednocześnie dbając o twoje zdrowie dzięki 100% naturalnym i organicznym składnikom.
Dzięki białku z pestek dyni, naturalnej i lokalnej alternatywie dla przetworzonych białek, zapewniają one optymalną podaż niezbędnych aminokwasów. Owoce i orzechy zapewniają idealną równowagę między węglowodanami a zdrowymi tłuszczami, podczas gdy oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia sprzyja optymalnemu wchłanianiu i kontrolowanemu indeksowi glikemicznemu. Bez glutenu, mleka i zbóż, gwarantują łatwe trawienie bez dyskomfortu.
Zaplanowane dla optymalnej regeneracji, te batony pomagają w odbudowie mięśni po wysiłku i dostarczają zrównoważonej energii, idealnej po intensywnej sesji treningowej lub długim wyjściu. W przeciwieństwie do produktów ultra-przetworzonych, preferują surowe i naturalne składniki dla łagodnego wchłaniania.
Opracowane we współpracy z Yoannem Conte, szefem kuchni z gwiazdką Michelin, oraz Benoîtem Nave, ekspertem ds. żywienia, łączą wydajność i smak dla regeneracji tak skutecznej, jak i pysznej.
Składniki: Tostowane białka z pestek dyni*, pasta z daktyli*, pasta jabłkowa* 17% (skoncentrowany sok jabłkowy*, skoncentrowane puree jabłkowe*), orzechy nerkowca* 13%, syrop z agawy*, puree z orzechów nerkowca*3%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, proszek cynamonowy* 1.7%, naturalny aromat jabłkowy 0.2%.
* Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego.
Mogą zawierać śladowe ilości mleka, soi, sezamu, glutenu, jajek i innych orzechów oraz orzeszków ziemnych.
Natura jest naszym placem zabaw, a nasze zaangażowanie w ochronę środowiska jest oczywiste. Dlatego też zwracamy uwagę na wybór firmy HardGreen, która produkuje zrównoważone, ekologiczne prod
Więcej info